Algemeen

Welkom op de site van Tennisclub de Vrijheid.

Onze club beschikt over 2 outdoor-velden, 3 indoor-velden en 2 squash-terreinen. Daarnaast hebben we ook de gezelligste clubchalet in de regio.

Tijdens het zomerseizoen kunnen onze leden vrij de velden reserveren.  Tijdens het winterseizoen worden de terreinen voor de gehele periode vast verhuurd en kunnen enkel de vrije uren ad-hoc gereserveerd worden.

Het nieuwe bestuur is volop in de weer om de voortgang van onze geliefde club in goede banen te leiden en kijkt reeds samen met onze leden uit naar de opkomende lente!  Houd de site en de nieuwsbrieven in de gaten voor opkomende activiteiten.

Neem zeker ook een kijkje naar ons aanbod voor tennislessen.  Vanaf 2020 werkt de club samen met Tennisschool Play.  TC de Vrijheid heeft steeds het niveau van de lessen hoog in het vaandel gedragen en met Tennisschool Play hebben we ook hiervoor de ideale partner.  Voor zowel jeugd als volwassenen zijn verschillende pakketten beschikbaar.  Wilt u starten met tennis of net dat tikkeltje meer bereiken?!  Zorg ervoor dat u op tijd registreert voor de lente-lessen.

Wij wensen al onze leden een fantastisch seizoen!

het Bestuur

TC Vrijheid vzw